« terug naar vorige pagina

Praktijkinformatie

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. Het telefonisch spreekuur vindt iedere werkdag plaats.

Meer informatie

Avond-, nacht- en weekenddienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de Huisartsenpost Zwolle e.o. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in de regio samen.

Meer informatie

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Als u denkt dat er een visite gepland moet worden dan graag voor 10.00 uur bellen.

Meer informatie

Assistente spreekuur

Elke werkdag tussen 9.00-10.00 uur en tussen 14.30-15.30 uur heeft de doktersassistente haar spreekuur. Dit gaat alleen op afspraak.

Bij het vermoeden van een blaasontsteking kunt u zonder afspraak urine inleveren bij de assistente. Denk hierbij eraan dat het bij voorkeur de eerste urine van de ochtend moet zijn. Kunt u het niet direct afleveren, dan dient u de urine in de koelkast te bewaren.

Meer informatie

Afspraak maken/afzeggen

Telefonische afspraken kunnen iedere werkdag tussen 8 en 10 uur worden gemaakt. Online kan er 24 uur per dag een afspraak worden gemaakt.

Meer informatie

Uitslagen opvragen

Tussen 14.00 en 15.00 uur bellen voor uitslagen

Niet verschenen zonder bericht

Het gebeurt echter te vaak dat mensen hun afspraak niet nakomen en niet op tijd afzeggen. Bij deze mensen zijn wij genoodzaakt om €10,- in rekening te brengen voor een enkele consult bij huisarts of assistente en € 20 voor een consult bij de praktijkondersteuner of een dubbel consult bij de huisarts.

Meer informatie