« terug naar vorige pagina

Tip of klacht melden

Als u tevreden bent over onze dienstverlening, dan horen wij dat graag! Wij doen ons uiterste best om goede huisartsenzorg te verlenen. Daarbij realiseren wij ons dat niet altijd alles zonder problemen verloopt. Wij stellen het zeer op prijs indien u uw reactie geeft op uw ervaringen over behandeling of bejegening in onze praktijk. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen een reactie te geven. Ook suggesties voor verbeteringen van onze dienstverlening zijn meer dan welkom.

U kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Bent u ondanks het bespreekbaar maken van uw klacht nog niet tevreden? Dan kunt u altijd een schriftelijke klacht indienen bij de onafhankelijke klachtencommissie in onze regio.

Hiervoor verwijzen wij u naar de website www.skge.nl    Bij het versturen van dit formulier geeft u de Klachtenfunctionaris toestemming om het verslag van desbetreffende contact moment in te zien.
    Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
    Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement